February 27, 2024

5 ПОМИЛКОВИХ ПЕРЕКОНЕНЬ, що заважають замовити дизайн інтер’єру

я можу все сам/а
Якщо ви фахівець у дизайні інтер’єру, то безперечно можете)) Але якщо востаннє ви клеїли шпалери в далекому дитинстві, а зараз плануєте облаштовувати нову квартиру, куплену від забудовника, боюся це коштуватиме вам багато нервів та трудовитрат

При цьому результат навряд чи вийде схожим на ті картинки в інтернеті, які ви переглядали для натхнення. Чому? Тому що будь-яка справа любить професіоналів. Час стандартних вибілених стель та примітивних шпалер в квіточку минуло, як і однотипних інтер’єрів із кінофільму «Іронія долі»

дизайнер робить красиву модну картинку, а мені потрібне реальне комфортне житло для сім’ї
Ви ставите завдання та підбираєте референси (картинки, які вам подобаються), дизайнер вивчає усі ваші запити, складає детальне технічне завдання на проект та робить для вас індивідуальний дизайн інтер’єру. Затишний чи розкішний, у класиці чи за останніми трендами моди вирішувати вам

послуги дизайнера – дороге задоволення, яке не виправдовує себе
Робота дизайнера – оплачувана праця, яка не тільки повністю себе виправдовує, але дозволяє заощадити час та гроші замовника. У вартість роботи дизайнера входять: планування приміщень з розстановкою меблів, візуалізації інтер’єру, докладні креслення з прив’язкою до інженерних комунікацій, плани підлог з викладкою матеріалу, схема освітлення та ін.

На стадії авторського нагляду також будуть часті виїзди дизайнера на об’єкт, допомога з вибором необхідних матеріалів, меблів, світла тощо. Дизайнер знає де що купити, замовити, поділиться з вами своєю спеціальною знижкою від салонів та магазинів, яка надається тільки дизайнерам інтер’єру, і ніколи безпосередньо клієнтам))

я знаю, що мені треба, і швидко сам/а знайду все необхідне: меблі, світло, плитку і т.д.

Комплектація об’єктів відповідно до дизайн-проекту – дуже трудоємна і масштабна праця, ми знаємо про це як ніхто інший. Кожен хоче купити якісний товар за прийнятну ціну, але фактично на пошуки необхідного йде купа часу. База магазинів і салонів, з якими співпрацює дизайнер інтер’єру, допомагає знайти те, що потрібно швидко і без зайвих зусиль з боку клієнта.

мої підрядники самі все зроблять, вони знають як краще
Ми не сумніваємося, що ви взяли найкращих хлопців для ремонту у вашому будинку чи квартирі. Але правда в тому, що по-ходу реалізації проекту інтер’єру завжди виникає купа питань, на які потрібна відповідь від автора – дизайнера. Під час авторського нагляду та виїздів на об’єкт, дизайнер контролює роботу ремонтної бригади і допомагає розібратися з усіма питаннями, щоб інтер’єр вийшов у повному обсязі, як замовляли))